Kertész Kata belsőépítészet és lakberendezés 1
Kertész Kata belsőépítészet és lakberendezés 2
Kertész Kata belsőépítészet és lakberendezés 3
Kertész Kata belsőépítészet és lakberendezés 4
Kertész Kata belsőépítészet és lakberendezés 5
Kertész Kata belsőépítészet és lakberendezés 6
Kertész Kata belsőépítészet és lakberendezés 7
Kertész Kata belsőépítészet és lakberendezés 8
Kertész Kata belsőépítészet és lakberendezés 9
Kertész Kata belsőépítészet és lakberendezés 10
Otthonteremtő belsőépítészet
az Ön kedvenc stílusában!

A lakberendezésről

Éppen úgy, ahogyan egyetlen épületet sem „fejből” ad hoc jelleggel építenek meg, hanem gondosan elkészített tervek alapján, az épületek belső arculatát, végső ruháját és berendezését is érdemes tervek alapján megvalósítani. A sikeres, gazdaságos, hatékony és szép kivitelezés érdekében fontos a gondos tervezés. A helyiségek funkcióját, berendezését, hangulatát a megrendelő ízléséhez, életviteléhez és megvalósítási lehetőségeihez igazítom. Így a kivitelezés során a már teljesen kiforrott, átgondolt, berendezett épületterv külső-belső összhangban zökkenőmentesen valósulhat meg. Az időben átgondolt és megtervezett belső kialakítás ismerete megkönnyíti a kivitelezés menetét.

A megfelelő burkolatok, szaniterek, bútorok, lakástextilek, világítás, színek, az anyaghasználat és formavilág meghatározása az egységes és harmonikus otthon megteremtését szolgálja a Megrendelő igényeinek és anyagai lehetőségeinek legoptimálisabb figyelembe vételével. Mielőtt megvásárolná a beépítésre kerülő anyagokat, használati tárgyakat és dekorációs elemeket rajzokon és prezentációk során láthatja, választhatja ki a leginkább tetszőt, és hozhatja meg legjobb döntéseit. Így elkerülhető a fölösleges, későbbiekben megbánásra okot adó téves választás, és az ezzel járó fölösleges kiadások. A kivitelezés időtartalma, minősége és hatékonysága a döntések és információk időben megszületésén is múlik. Ez az anyagbeszerzéstől az utolsó simításokig igaz.

Időt, pénzt és energiát takaríthat meg, egységes és harmonikus otthont teremthet belsőépítész, lakberendező segítségével. A kivitelezés végeredménye mindenben megfelel majd a jól átgondolt terveknek, míg ezek hiányában rengeteg időt tölthet gondolatainak igényeinek félreérthetetlen közlésével.

Árképzés

A belsőépítészeti-lakberendezői munkát alapvetően 3 fázisra osztom, melyek egymásra épülnek és fázisonként rendelhetőek meg. A tervezési folymat egymásra épülő fázisainak kidolgozottságáról az alábbi hivatkozásokra kattintva tájékozódhat részletesen:

  1. Vázlatterv
  2. Ajánlati terv
  3. Kiviteli terv

A tervezési költség m2 alapú számítással készül. 
A m2 alapú számítás a tervezendő helyiségek nettó alapterületére vonatkozik, mely mind költség és mind munkafázis is részekre bontható a fent leírtak szerint. A fázisokra egyenként és külön szerződünk egymással. Ön dönti el, mely helyiségek terveit szeretné további fázis során kidolgoztatni, esetleg csak a fázisok tartalmából kiragadva egy egy részletében.
Például gyakori kérés, hogy a vázlat szintű tervek elkészülte után csak a világítási tervet dolgozzam ki minden helyiségre kiviteli terv szintig, és csak néhány fontosabb helyiség esetében igénylik az ajánlati tervszintű további kidolgozást. Természetesen igényeinek megfelelően megosztható a standard tervezési fázis.  Minden esetben ingyenes az első interjú, mely során az igények felmérése és megbeszélése történik, majd ez alapján részletes és személyre szabott ajánlatot készítek. Az igényfelmérés és ajánlatkészítés ingyenes, semmilyen kötelezettséggel nem jár Önre nézve.(Budapest területén nincs kiszállási költség sem)

Örömmel állok rendelkezésére!
Várom jelentkezését!

Minden jog fenntartva, © 2015-2024. Kertész Katalin
Up